Kelly Brook julkaisi rohkean piiskauskuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin, kun kolmen vuoden suhde rugbypelaaja Thom Evansiin päättyi. Sinkkuelämää viettävä tähti on ollut viime aikoina otsikoissa riideltyään toisen brittiläisen julkkisneidon, Katie Pricen, kanssa.

Nyt 33-vuotias Kelly Brook on julkistanut Instagram-kuvablogissa varsin rohkean otoksen. Kuvassa vihreään uimapukuun sonnustautunut tähti on juuri saamassa piiskaa pinkkiä kärpäslätkää pitelevältä barettiasuiselta mieheltä. Erikoinen otos vaikuttaisi olevan peräisin tuoreista muotikuvasessioista.

– Töissä suosikkipersoonani Sachan kanssa, Kelly Brook kirjoitti kuvatekstissä.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.