Kendra Wilkinson ikuistettiin meikittä – ei uskoisi samaksi kaunottareksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdessä. Hän tähdittää tulevaisuudessa sukellukseen keskittyvää Splash-realityohjelmaa muiden julkkistähtien ohella.

Kendra on nyt ikuistettu kyseisen sarjan kuvauksista, jossa hän harjoitteli sukeltamisesta. Märkäpukuaan riisuva neitokainen ei ollut laittanut ehostusta kasvoilleen, joten Kendra nähdään tavoistaan poiketen luonnonkauniina. Kaunotarta onkin vaikea tunnistaa omaksi itsekseen ilman voimakasta meikkiä.

27-vuotias Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.