Nainen deittaili ja harrasti seksiä veljensä kanssa – ei tiennyt totuutta

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Saippuasarjoissa nähdään mitä uskomattomimpia juonenkäänteitä, joissa esimerkiksi veli ja sisar rakastuvat toisiinsa totuutta tietämättä. Joskus tällaisia karmivia käänteitä sattuu myös tosielämässä.

Nyt eräs nainen on paljastanut Ebony-lehdelle antamassaan haastattelussa tapailleensa omaa velipuoltaan yli puolen vuoden ajan. Neito tapasi Corey-nimisen komistuksen Bahamasaarilla tyttöjen lomamatkan aikana, ja pari rakastui toisiinsa.

Järkytys olikin ilmeinen, kun nainen esitteli uuden kultansa vanhemmilleen. Mies nimittäin kutsui hänen isäänsä omaksi isäkseen. Tapaamisessa selvisi, että Corey oli isän avioliiton ulkopuolisen suhteen hedelmä.

Naistenmieheksi tunnustautuneella isällä oli olemassa toinen perhe, josta tiesi vain tämän oma veli. Nainen olikin enemmän kuin ällikällä lyöty, kun tapahtunut selvitettiin kaikille osapuolille.

– Olin deittaillut, nainut ja rakastanut omaa lihaani ja vertani yli kuuden kuukauden ajan, enkä tiennyt sitä. Äidin sydän särkyi ja niin minunkin, kertoi nainen lehdelle.