Taylor Swift avautuu teinipoppari-erostaan: ”Tuijotti jokaista tyttöä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift tunnetaan laulajattarena, joka vuodattaa kappaleissaan tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan. Viimeksi sarjadeittaajan nimityksen saanut kaunotar erosi One Direction -komistus Harry Stylesistä.

Nyt 23-vuotias kantrikaunotar on avautunut Vanity Fair -lehdelle suhteestaan Stylesiin. Neitokaisen mukaan brittipoppari oli ollut suhteen alussa erittäin omistautunut poikaystävä. Onnea ei kuitenkaan kestänyt ikuisesti, sillä Swiftin mukaan Styles ”tuijotti jokaista ohikulkevaa tyttöä”.

19-vuotias brittikomistus jopa ikuistettiin valokuviin, joissa hän suutelee toista tyttöä pariskunnan suhteen aikana. One Direction -tähden mukaan kyseessä oli kuitenkin vain kaverisuhde. Swift myös kertoi lehdelle, kuinka suhteen lähestyessä loppuaan Styles vain ”katosi yksi yö, jonka jälkeen hän ei vaan tuntunut enää haluavan jatkaa”. Muusikkopariskunta erosi tammikuussa kahden kuukauden seurustelun jälkeen.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi. Poptähti oli muun muassa varannut pariskunnalle luksushotellin ja yksityisen gondolin romanttisen kaupunkiloman ajaksi.