Ciara nakuilee sängyssä singlensä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Ciara kuuluu eräisiin maansa menestyneimpiin r&b-kaunottariin. Hän työskenteli kolmannella Fantasy Ride -albumillaan yhteistyössä muun muassa poppari Justin Timberlaken kanssa.

Nyt 27-vuotias tähti on antanut esimakua tulevasta One Woman Army -levystään julkaisemalla kuvan uudesta Body Party -singlestä. Sinkun kannessa Ciara nähdään poikatyttömäisistä tavoistaan poiketen alastomana lakanoiden välissä.

ciara_bodypart

Ciaran vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy Fantasy Ride nousi jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar vieraili sittemmin Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä ja tänä vuonna Ciara on ajankohtainen One Woman Army -albuminsa merkeissä.