Emily VanCamp seksikkäänä vamppina – ei häpeile rintavakoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijäkaunotar Emily VanCamp on kovassa nosteessa. Tähti näyttelee parhaillaan Kosto-sarjan pääroolia, ja hänet muistetaan myös suositusta Everwood-televisiosarjasta, jossa VanCamp näytteli neljän tuotantokauden ajan.

Nyt nuori näyttelijätär nähdään australialaisen Marie Claire -lehden huhtikuun numeron kannessa. Kuvassa 26-vuotias Emily VanCamp poseeraa klassisen seksikkäänä vamppina varsin paljastavalla kaula-aukolla varustetussa pustassa iltapuvussa.

emilyvancamp07032013

Ontarion Port Perryssä syntynyt Emily VanCamp muutti 12-vuotiaana perheensä kanssa Montrealiin. Ranskaa sujuvasti puhuva näyttelijätär on opiskellut arvostetussa balettikoulussa. Hänet valittiin 13-vuotiaana Nickledeon-kanavan ohjelmaan Are You Afraid of the Dark? Sittemmin hänet on nähty muun muassa Kova laki -ohjelmassa. VanCamp kuvaa parhaillaan Kosto-sarjan toista tuotantokautta.