Pomo määräsi alaisensa tekemään lapsensa kotiläksyt

Lifestyle Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Moni työpaikkaansa kyllästynyt on varmasti jossain vaiheessa ajatellut työskentelevänsä keskivertaista kammottavammalle pomolle. Nyt yksi kiinalainen esimies on kuitenkin viemässä Vuoden huonoimman johtajan tittelin määräämällä alaisensa tekemään lapsensa koulutehtävät.

Tapaus paljastui yrityksessä työskentelevän työntekijän valitettua asiasta Qianjiang Evening News -uutisille. Kiinalaistyöntekijän mukaan yhdeksän työntekijää oli määrätty tekemään kolmen päivän aikana huomattava määrä heidän pomonsa 12-vuotiaan tyttären kotitehtäviä. Läksyihin lukeutui muun muassa esseen kirjoittaminen, taulun maalaminen, valokuvien ottaminen ja videon valmistaminen.

– Olimme aiemmin auttaneet häntä helpoissa matematiikan tehtävissä, paljastuksen tehnyt työntekijä kertoo Qianjiang Evening Newsille.

Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut tavanomaisen helpot matematiikan tehtävät. Tytön oli ollut määrä tehdä lomansa aikana suurempi määrä kotitehtäviä, mutta Jinhuassa sijaitsevan yrityksen pomo päättikin delegoida tehtävät alaisilleen. Eräs tehtävien tekemiseen pakotettu työntekijä kertoo jopa värvänneensä apua paikallisen televisiokanavan kuvausryhmästä tytön kotiläksyvideon tekemiseen.