Expendables-lihaskimppu säväytti lihaksillaan: ”Näytä pala!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Terry Crews on viime vuosina tullut tunnetuksi lähinnä The Expendables -toimintaelokuvista, vaikka hän on urallaan tehnyt lukuisia rooleja muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa. Nyt mies on esitellyt näyttävää vartaloaan Santa Monicassa.

Terry Crews kuvattiin hänen treenatessaan lihaksiaan ulkosalla Santa Monicassa sijaitsevassa puistossa. Kuvaajalle naureskellen poseerannut lihaskimppu näyttää olevan varsin timmissä kunnossa, sillä vastaavia lihaksia ei kovin monella Hollywood-tähdellä ole viime aikoina nähty. Miehen urheilutausta vaikuttanee osaltaan asiaan.

44-vuotias Terry Crews on amerikkalainen näyttelijä, joka tuli alunperin tunnetuksi NFL-liigan pelaajana, mutta vaihtoi sittemmin alaa ja ryhtyi näyttelijäksi. Old Spice -mainoksia tähdittänyt komistus tunnetaan nykyisin parhaiten The Expendables -elokuvista, mutta kymmenien roolien joukkoon mahtuvat esiintymiset myös Norbit ja Street Kings -elokuvissa sekä The Newsroom ja Sukuvika -televisiosarjoissa.