Ammattiviettelijätär julkaisi kuviaan

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin kirjailijakaunotar Arden Leighistä, joka on selvittänyt viettelyn jalot salat. The New Rules of Attraction: How to Get Him, Keep Him, and Make Him Beg For More -teoksen kirjoittaja ohjastaa tätä nykyä naisia valloittamaan unelmiensa miehen.

Nyt 27-vuotias neito on julkaissut Instagram-blogissaan rohkeita kuvia, joissa nähdään hänen viettelijättären taitonsa käytännössä. Arden nähdään otoksissa esimerkiksi pitsisessä alusasukokonaisuudessa ja seksikkäässä punaisessa mekossa.

Ammattiviettelijä Arden Leigh oli aiemmin ylipainoinen ja yksinäinen sinkku, joka työskenteli baarissa. Hän alkoi tutkimaan viettelyä, ja on sittemmin luonut uraa kirjailijana ja elämäntapavalmentajana. Kaunotar kertoo rakastelleensa monien julkkisten kanssa. Hän on tunnustanut olevansa nymfomaani, koska saa seksiä kenen kanssa haluaa.