Mallitulokas Brittany Oldehoff antavassa topissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Brittany Oldehoff tunnetaan siitä, että hän esiintyi Muodin huipulle ja Muodin huipulle – mallien silmin -ohjelmissa. 180-senttinen kaunotar poseeraa aika ajoin myös vähäpukeisena verkossa.

Nyt 24-vuotias Brittany on poseerannut FHM-miestenlehden kansikuvassa. Otoksessa Oldehoff on nostanut etusormen punatun suunsa eteen kuin kuvastamaan hänen ja katsojan välistä yhteistä salaisuutta. Neitokainen on varustautunut kuvaan kissankorvilla ja avonaisella topilla.

brittanyoldehoff08032013

Brittany on ollut nuoresta iästään huolimatta Conair-hiustuotteiden mallikasvo. Hän on esiintynyt useiden lehtien, kuten Etelä-Afrikan GQ-lehden, kansikuvissa. Mallikaunotar on esiintynyt lisäksi catwalkilla muun muassa Michael Korsin, Zac Posenin, Oscar de la Rentan ja Chloen näytöksissä.