Brooke Muellerin alastonkuvat vääriin käsiin – varmistuivat aidoiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen seurapiirijulkkis ja näyttelijätär Brooke Mueller tunnetaan parhaiten televisiotähti Charlie Sheenin entisenä vaimona. Neitokainen on ollut lukuisia kertoja otsikoissa päihdesekoiluidensa takia. Taannoin Mueller löydettiin tajuttomana kotoaan, sillä hän oli ottanut yliannostuksen huumeita.

Nyt Brooke Muellerin alastonkuvia yritetään kaupata niistä kiinnostuneille median edustajille. Kuvat ovat tähden itse ottamia, ja olivat tarkoitettu vain tämän ex-poikaystävän nähtäväksi. TMZ-verkkosivuston mukaan Brooke itse epäilee kuvien levittäjän olevan hänelle suuttunut entinen avustaja. Verkkosivusto osasi myös paljastaa, ettevät otokset ole järin mairittelevia.

Miehen puolikkaat -hittisarjan urastaan tunnettu Charlie Sheen erosi Brooke Muellerista kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan avioerosopimus oli peräti 41-sivuinen. Siinä sovittiin lasten yhteishuoltajuudesta. Sheen saa kaksospojat Bobin ja Maxin kotiinsa kolmena viikonloppuna kuukaudessa. Lisäksi hän maksaa entiselle vaimolleen 55.000 dollaria, eli noin 44.000 euroa, kuukaudessa elatusmaksua. Entisen avioparin tiedetään olevan hyvissä väleissä.