Courtney Stoddenin alteregoilu sai näyttävää jatkoa – tässä on Courtland

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohublondi Courtney Stodden esitteli äskettäin verkossa alter egonsa Courtinan. Tummaan peruukkiin sonnustautunut neito puhui verkkovideolla huonolla latinoaksentilla ja onnistui hämmästyttämään esityksellään oman lemmikkikoiransakin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 18-vuotiaan teinivaimon alter ego on saanut jatkoa, sillä Courtney on monien roolien nainen. Tällä kertaa hän esitteli YouTube-palvelussa Courtland-siskonsa, joka on kohublondin angstinen mustahiuksinen goottiversio.

– Hän on siskoni ja hän on huora. Courtney ja minä olemme siskopuolia. Ainakin minulla on puolet v*tun omanarvontunnostani jäljellä, kertoo Courtland-hahmo videolla.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.