Harry Styles on varsinainen sarjadumppaaja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin kiharapäinen komistus Harry Styles on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta Casanovan maineen. Äskettäin poppari erosi Taylor Swiftistä, mutta lemmensuhteiden draama ei suinkaan jäänyt miehen kohdalla tähän.

Viime aikoina 19-vuotias Harry on tapaillut brittimalli Millie Bradya. Neitokainen on kuitenkin saanut jo tuntea nahoissaan, miltä tuntuu menestyksekkään popkomistuksen deittaileminen. Styles nimittäin dumppasi uuden kultansa parin treffi-iltana.

Rakastavaisten oli määrä tavata toisensa Kuku-yökerhossa One Direction -bändin Cardiffin keikan jälkeen. Poppari kuitenkin teki nimenomaisella hetkellä oharit kaunottarelle, eikä ilmaantunut paikalle.

– Siinä ei ollut mitään henkilökohtaista – hän vain haluaa säilyttää välit tavallisina Millien kanssa. Harry kertoi viestissä tulevansa paikalle, eikä sitten tullutkaan. Millie odotti kovasti tapaavansa hänet, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.