Kelly Osbourne sai sairauskohtauksen – dramaattiset kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin. Eilen hänellä oli kuitenkin muuta ajateltavaa dramaattisten tapahtumien vuoksi.

Kelly Osbourne sai nimittäin äkillisen sairauskohtauksen Fashion Police -ohjelmansa kuvauksissa Los Angelesissa. Silminnäkijän ikuistamissa dramaattisissa valokuvissa nähdään miten paikalle hälytettiin ambulanssi ja paloauto. Ensihoitajat kiidättivät Osbournen sairaalahoitoon. TMZ-julkaisun mukaan Kelly oli yllättäen alkanut vapisemaan holtittomasti ja pudonnut tuolilta.

Kelly Osbourne on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.