Russell Crowe UFO-havainnostaan: ”Nämä ovat aitoja!”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uusiseelantilaissyntyinen näyttelijä Russell Crowe nousi suuren yleisön tietoisuuteen huippumenestyneen Gladiaattori-elokuvan päätähtenä vuonna 2000. Parhaillaan hänet nähdään merkittävässä roolissa Les Misérables -elokuvassa. Nyt 48-vuotias tähti on otsikoissa hieman erikoisemmissa merkeissä.

Russell Crowella nimittäin onnistui kuvaamaan ”erikoisen valoilmiön” Australian Sydneyssä sijaitsevan toimistonsa lähellä. Kolmessa valokuvassa punertava ja keltainen valo kulkee metsäisen maaston yllä. Crowe julkaisi kuvat Youtube-videopalvelussa, ja pohti Twitterissä, olisiko kyseessä mahdollisesti lentävä lautanen.

– UFO? Aikavälikuvia toimistoni ulkopuolelta (NÄMÄ OVAT AITOJA!), Russel Crowe twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Näyttelijä lisäsi myöhemmin asettaneensa kameran ystävänsä kanssa kuvaamaan alueella lentäviä lepakoita. Valokuvat otettiin Canon 5D-kameralla Sydneyn kasvitieteellisen puutarhan läheisyydessä. Ilmeisesti UFO:t ovat mieltyneet Australiaan, sillä taannoin julkaisimme uutisen Melbournen kaupungin yllä kuvatuista valoista. Monet kuvia kommentoineet ovat kuitenkin todenneet, että kyseessä ovat ikkunasta heijastuvat lamput.

Les Misérables nappasi kolme Oscar-pystiä. Russell Crowe teki läpimurtonsa vuonna 1997 elokuvassa LA Confidential. Gladiaattori-elokuvan jättimenestys sinetöi tähteyden, ja sen jälkeen komistus on nähty esimerkiksi elokuvissa Kaunis mieli, Cinderella Man ja State of Play. Crowe erosi lokakuussa näyttelijä Danielle Spenceristä. Parilla on kaksi lasta.