Brittany Oldehoff esitteli upean vartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Brittany Oldehoff tunnetaan siitä, että hän esiintyi Muodin huipulle ja Muodin huipulle – mallien silmin -televisio-ohjelmissa. 180-senttinen kaunotar poseeraa aika ajoin myös vähäpukeisena verkossa.

Nyt 24-vuotias Brittany julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa Vicky Form -alusvaatemerkin rintaliiveissä ja alushousuissa. Neitokainen on varsin hoikassa kunnossa, ja alusasukokonaisuuden vihreä sävy korostaa hänen ruskettunutta vartaloaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Brittany on ollut nuoresta iästään huolimatta Conair-hiustuotteiden mallikasvo. Hän on esiintynyt useiden lehtien, kuten Etelä-Afrikan GQ-lehden, kansikuvissa. Mallikaunotar on esiintynyt lisäksi catwalkilla muun muassa Michael Korsin, Zac Posenin, Oscar de la Rentan ja Chloen näytöksissä.