Matkustelu vaati veronsa: Kim Kardashian sairaalaan – pelkäsi keskenmenoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kurveistaan tunnettu 32-vuotias Kim Kardashian on viime aikoina keskittynyt äitiyden iloihin, kun hän odottaa kultansa Kanye Westin kanssa parin ensimmäistä lasta. Tällä viikolla kuitenkin säikähdettiin Kimin mahdollisen keskenmenon takia.

Vaikkakin raskaus on vaikuttanut dramaattisesti neidon tyyliin, ei hän lähipiirin mukaan ole hiljentänyt tahtiaan odottavan äidin tavoin. Huffingon Post uutisoi, että Kim joutui käymään tällä viikolla lääkärissä hurjien keskenmenoepäilyjen vuoksi.

Kim ja Kanye on nähty reissailemassa ympäri Eurooppaa, mutta matkustelu on vaatinut veronsa äidiksi valmistautuvalta naiselta. Kimin pahoinvointi alkoi, kun pariskunta oli lentämässä takaisin Yhdysvaltoihin. Kim luuli saaneensa keskenmenon ja hakeutui surun murtamana lääkärille heti lennon laskeuduttua.

Perheenlisäystä odottavat sydänkäpyset selvisivät kuitenkin säikähdyksellä, mutta tapahtunutta pidetään heidän lähipiirissään oivana muistutuksena siitä, että odottavan naisen olisi syytä hieman hiljentää tahtia. Kim treenaa päivät päästään kahden eri kunto-ohjaajan kanssa ja hektinen elämäntyyli vie muutenkin superjulkkisten mehut helposti, lähteet kuiskivat.

Kimin ja Kanyen kerrotaan odottavan tyttövauvaa. Laskettu aika on heinäkuussa.