Mitä tapahtui Lil’ Kimille? Ei ole tunnistaa entisestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen rap-artisti Lil’ Kim, eli Kimberly Denise Jones, oli voimakassanainen naisräppäri jo kauan ennen kuin suuri yleisö oli kuullutkaan esimerkiksi Nicki Minaj’sta. 38-vuotias artisti onkin väittänyt muhkeapeppuisen Nickin kopioivan omaa tyyliään.

Lil’ Kimin ulkonäkö on muuttunut huomattavasti vuosien mittaan, eikä vähiten naisen läpikäymien plastiikkakirurgisten operaatioiden takia. Nyt neitokainen on vaihtanut tyyliä aasialaisempaan suuntaan, ja häntä onkin vaikea tunnistaa entiseksi itsekseen.

Lil’ Kim tunnetaan hip hop -piireissä kiistanalaisesta imagostaan ja sanoituksistaan. Hänet tuomittiin vuonna 2005 ehdottomaan vankeuteen väärästä valasta. Neito on julkaissut neljä albumia, Hard Core, The Notorius K.I.M., La Bella Mafia ja The Naked Truth. Hän äänittää parhaillaan materiaalia viidennelle studioalbumilleen, joka kantaa nimeä Hard Core 2: All Hail the Queen.