Mystinen stringimies piinaa kyläyhteisöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mysteerinen stringimies on piinannut alle kymmenenuhannen asukkaan kaupunginosaa jo viime heinäkuusta asti. Mies pukeutuu stringeihin ja vilauttelee itseään pelkästään naisille. Miehen tunnistamiseen johtavasta vihjeestä on luvattu palkkio.

Denverin Sloan’s Laken alueella mielellään itseään paljasteleva stringimies on häirinnyt kylän asukkaita jo pitkään. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä on vaaleaihoinen, pari-kolmekymppinen mies, jolla on pituutta noin 170 senttiä, AZCEntral.com raportoi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt stringimies on kiristänyt paljastelunsa tahtia, ja hänet on nähty juoksentelemassa lähes kelteisillään neljästi kahden viime viikon aikana. Aluksi mies on nähty vain vaaleanpunaisissa stringeissä, mutta silminnäkijähavaintojen mukaan hän on vaihtanut viime aikoina ylleen mustat narupöksyt.

Paikallinen poliisi on ryhtynyt todelliseen stringimiesjahtiin ja he ovat levittäneet epäillyn kuvaluonnosta medioihin miehen kiinni saamiseksi. Stringimiehen löytämiseen johtavasta vihjeestä on luvattu 1.500 euron suuruinen palkkio. Poliisi kutsuu häntä nimellä ”Thong bandit”.