Beyoncen varjeltu salaisuus vuoti nettiin – oliko mainoskikka?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce esiintyi vastikään Super Bowl -tapahtuman väliajalla sadoille miljoonille katsojille. 31-vuotias laulajatar viimeistelee parhaillaan viidettä Mrs. Carter -sooloalbumiaan, joka julkaistaan huhtikuussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt laulajattaren tulevan albumin kappalelista on vuodettu verkkoon. Stargate-tuotantotiimin jäsenen väitetään julkaisseen kyseisen kuvan Twitter-palvelussa, ja poistaneen twiitin, kuvan ja koko Twitter-tilinsä pian sen jälkeen. Otoksessa nähdään lupaavalta näyttävä listaus.

1. Ratchet feat. Lady Gaga & Azealia Banks2. Back 2 Business feat. Jay-Z3. Roller Coaster feat. Justin Timberlake4. Visions feat. Sia5 Dance (It’s Soon Over) feat. Rihanna6. More Than Sex feat. Ne-Yo7. Better Than Ever Before feat. Solange Knowles8. Runaway9. Sensations10. 12 Roses11. It’s All Over

Verkossa on nyt epäilty, että kyseessä on Beyoncen ja hänen taustatiiminsä keksimä uuden levyn mainostempaus. Vahvistusta siihen ei ole kuitenkaan saatu.

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.