Pariskunta harrasti seksiä puskassa – leijona tappoi naisen

Ohhoh! · Stara.fi

Seksin harrastaminen ulkosalla ja julkisilla paikoilla houkuttelee monia, mutta aika ajoin sellaisella voi olla myös huonoja seurauksia. Nyt eräs puskassa seksiä harrastanut pariskunta on joutunut leijonan iskun uhriksi.

My Zimbabwe -verkkolehti kertoo, että zimbabwelainen mies ja nainen olivat harrastamassa intiimiä kanssakäymistä Mahombekombessa sijaitsevan koulun vieressä olevassa puskassa, kun villieläin huomasi heidät ja päätti hyökätä.

Mies pääsi pakoon, mutta nainen menehtyi saamiinsa vammoihin. Mies pakeni paikalta täysin alastomana – ainoastaan kondomi yllään. Mies ilmoitti tapahtuneesta poliisille. Kyseessä ei ole ensimmäinen tämänkaltainen tapaus, sillä BBC uutisoi vastaavasta tragediasta vuonna 2002. Silloin leijona hyökkäsi Tansaniassa seksiä puskassa harrastaneen parin kimppuun ja nainen menetti henkensä.