Adrien Brodyn hellät hetket rantavedessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Adrien Brody on saavuttanut uraa niin arvostettuna näyttelijänä kuin elokuvaohjaajanakin. 39-vuotias mies tunnetaan esimerkiksi elokuvista King Kong, The Darjeeling Limited, The Brothers Bloom ja Midnight in Paris.

Nyt karismaattinen näyttelijä on ikuistettu romanttisella lemmenlomalla mallityttöystävänsä Lara Leiton kanssa. Adrien vietti kultansa kanssa yhteistä aikaa Havaijilla. Pari innostui kuvaajista välittämättä suutelemaan aallokossa keskenään.

Adrien Brody teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 1989 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa New York Stories. Sittemmin hän sai muun muassa parhaan miespääosan Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Pianisti. Hän on kaikkien aikojen nuorin kyseisen palkinnon voittaja.