Dildo jäi jumiin peräaukkoon – mies julkaisi röntgenkuvatkin Twitterissä

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Seksileikkien tiimellyksessä sattuu joskus ikäviä yllätyksiä, ja pahimmissa tapauksissa niiden tuloksia joudutaan hoitamaan sairaalassa saakka. Nyt Grawly-nimimerkkiä Twitterissä käyttävä mies on raportoinut karun kokemuksensa hetki hetkeltä Twitter-blogissaan.

– Arvatkaa kenen täytyy mennä sairaalaan, koska hän tunki dildon niin syvälle peppuun, ettei saa sitä pois. Vastaus on minä, Grawly kirjoitti.

Grawly joutui turvautumaan sairaalahoitoon saadakseen seksilelun pois peräaukostaan, jossa se ehti surista miehen omien sanojensa mukaan peräti seitsemän tunnin ajan. Lopulta mies julkaisi sanojensa takeeksi myös röntgenkuvan, jossa myös dildo näkyy varsin hyvin. Tarina levisi lopulta verkossa nopeasti.

Uusimmat