Hieromasauva jäi jumiin – mies julkaisi röntgenkuvan Twitterissä

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Intiimien leikkien tiimellyksessä sattuu joskus ikäviä yllätyksiä, ja pahimmissa tapauksissa niiden tuloksia joudutaan hoitamaan sairaalassa saakka. Nyt Grawly-nimimerkkiä Twitterissä käyttävä mies on raportoinut karun kokemuksensa hetki hetkeltä Twitter-blogissaan.

– Arvatkaa kenen täytyy mennä sairaalaan, koska hän tunki hieromasauvan niin syvälle takapuoleen, ettei saa sitä pois. Vastaus on minä, Grawly kirjoitti.

Kuva: Twitter

Grawly joutui turvautumaan sairaalahoitoon saadakseen hieromasauvan ulos, ja sitä ennen laite ehti surista miehen omien sanojensa mukaan seitsemän tunnin ajan. Lopulta mies julkaisi sanojensa takeeksi myös röntgenkuvan, jossa myös laite näkyy varsin hyvin. Tarina levisi lopulta verkossa nopeasti.