Jonne Aaronin Vain elämää -nahkatakki ja paljon muuta Lastenklinikan hyväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n hyväksi järjestetään huutokauppa, johon ovat harvinaisuuksia antaneet myyntiin monet julkkistähdet. Myynnissä ovat esimerkiksi Jonne Aaronin Vain Elämää -sarjasta tuttu nahkatakki ja Paula Koivuniemen Manolo Blahnik -korkokengät.

Tampereella ravintola Hullu Porossa 16. maaliskuuta kello 21.00 järjestettävässä huutokaupassa varoja kerätään lisäksi muun muassa Jari Litmasen nimikirjoituksilla varustetulla pelipaidalla, tennistähti Jarkko Niemisen nimikirjoituksilla varustetulla tennismailalla sekä useiden eri yritysten arvokkailla lahjakorteilla.

Jääkiekkotuotteet ovat vahvasti esillä huutokaupassa, sillä huudettavana on muun muassa Tapparan pelipaita koko joukkueen nimikirjoituksilla, Vesa Toskalan San Jose Sharks -joukkueen paita nimikirjoituksilla, Petri Kontiolan Traktor Tseljabinks -joukkueen paita nimikirjoituksilla sekä Sami Kapasen ja Raimo Helmisen jääkiekkomailat nimikirjoituksilla.

huutokauppa11032013e