Kim Kardashianin verinen hoitosessio nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

32-vuotiasta realitytähteä, Kim Kardashiania, pidetään yhtenä maailman kauneimmista naisista. Seksisymbolin maineen saanut kurvitar odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan räppäri Kanye Westin kanssa.

Neitokainen on aiemmin julistanut pysyttelevänsä nuoren näköisenä hinnalla millä hyvänsä. Uusimmassa Kourtney and Kim Take Miami -ohjelman jakson kuvauksissa tähti ottaa verisen kasvojenkohotuksen, jota kutsutaan myös vampyyrikohotukseksi. Operaatiossa käytetään julkkiskaunottaren omaa verta, josta erotetaan hoitava ainesosa, plasma.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Veriplasma ruiskutetaan Kardashianin kasvoille pienten akupunktio-tyylisten neulojen avulla. Sen sanotaan vaikuttavan ihoon nuorentavasti. Operaatio voi kuitenkin olla kivulias, kuten se Daily Mail -sivuston mukaana oli Kimille. Realitytähti julkaisi välittömästi Twitter-blogissaan kuvia vampyyrikohotuksen tuloksista.