Gerard Butler myönsi seksintäyteisen yön – ei muistanut seuralaista: ”Kuka Brandi?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta julkisuuteen noussut Brandi Glanville muistetaan myös näyttelijä Eddie Cibrianin riitaisana ex-vaimona. Nainen julkaisi äskettäin debyyttikirjansa, jonka nimi on Drinking and Tweeting: And Other Brandi Blunders.

Nyt 40-vuotias puumanainen on päässyt otsikoihin menneen lemmensuhteensa tiimoilta. Brandi paljasti nimittäin päätyneensä sänkyyn Hollywood-tähti Gerard Butlerin kanssa. Pariskunta tapasi rantabileissä ja vietti himokkaan lemmenyön, jota Glanville kuvasi jälkikäteen yli kympin suoritukseksi.

– Paparazzi kysyi minulta, mitä ajattelen asiasta. Kysyin häneltä kuka on Brandi Glanville? En tiennyt hänen olevan julkkis, enkä tiennyt hänen puhuvan asiasta, kertoi Gerard Butler Howard Sternin radio-ohjelman haastattelussa.

Brandi Glanville tunnetaan avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.