One Directionin Harry Styles otti massiivisen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka maailman suosituin poikabändi One Direction pyysi fanejaan julkaisemaan sivuillaan kuvia tatuoinneistaan. Britanniassa ei kuitenkaan saa ottaa tatuointia alle 18-vuotiaana ilman vanhempien lupaa, ja yhtye joutui poistamaan viestit nopeasti.

Yhtyeen tiedottaja myönsi, että kuvapyyntö oli virhe ja kaikki aiheeseen liittyvät julkaisut poistettiin sunnuntaihin mennessä. Yhtyeen jäsenet ovat itse tunnettuja tatuoinneistaan. Esimerkiksi yhtyeen 19-vuotias jäsen Harry Stylesillä arvellaan olevan peräti 30 mustekuvaa kehossaan. Viikonloppuna hän esitteli jälleen uuden kuvan, sillä Styles kertoi tatuoineensa valtavan perhosen rintaansa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Supersuosittu poikabändi One Direction julkaisi 17. helmikuuta oman versionsa Blondien klassikosta One Way Or Another (Teenage Kicks), joka nousi heti listaykköseksi peräti 63 maassa. One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.