Myleene Klassin bikinivartalolle kunniaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass esitteli ensimmäistä kertaa bikinikroppansa julkisuudessa I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmassa vuonna 2006. Seitsemän vuotta myöhemmin 34-vuotias kahden lapsen äiti on edelleen upeassa kunnossa.

Myleene nähdään nyt uuden Littlewoods-uimapukumerkkinsä mainoskuvissa varsin seksikkäänä. Tummakutrinen neito poseeraa otoksissa muun muassa punaisissa ja leopardiprinttisissä bikineissä. Ava ja Hero -tyttärien synnytys ei näy timmin tähden vartalolla.

34-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.