Virtsaaminen ei estä kännykän käyttöä – näin yleistä se on

Digi Lifestyle · Anna Poikkimäki

Tällä hetkellä markkinoille tulee toinen toistaan hienompia uusia matkapuhelimia. Kerroimme vastikään Samsungin uudesta kännykästä, jota voi muun muassa ohjata katseella.

Kun erilaiset käyttöominaisuudet kehittyvät jatkuvasti, eipä ihme, että puhelin kulkee ihmisen mukana paikkaan kuin paikkaan. Nyt uusimman tutkimuksen mukaan kolme neljäsosaa ihmisistä käyttää puhelintaan vessassa asioidessaan.

Sonyn ja O2 -elektroniikkavalmistajien kyselyssä 59 prosenttia ihmisistä lähetteli omien sanojensa mukaan tekstiviestejä ulostamisen lomassa. Lähes kolmasosa on ottanut myös puhelun vastaan virtsatessaan. Neljäsosa miehistä istuutui wc-pöntölle voidakseen samalla selailla puhelintaan.

– Meistä on tulossa moniosaajia älypuhelinten ansiosta. Selaamme Twitter-palvelua samalla, kun katsomme televisiota. Olemme yhteydessä työpaikalle kadulla kävellessämme ja katsomme uutiset kahvikupin ääressä. Ei ole ihme, että asiakkaat käyttävät kaiken aikansa tarkistamalla puhelimiaan, kertoi O2-firman edustaja David Johnson Female First -sivustolle.