Tiger Woodsin ruotsalainen exä pokasi ökyrikkaan pohatan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää Tiger Woods -miehensä seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi 110 miljoonaa dollaria. Nyt naisen kerrotaan deittailevan 53-vuotiasta miljonääri Chris Clinea.

Elin Nordegrenin ja Chris Clinen kerrotaan heilastelleen jo joulunpyhistä asti. Heillä molemmilla on arvokkaat huvilat Floridan North Palm Beachilla. Clinella on neljä lasta ja hän on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa. Miljonäärimiehen ensimmäinen vaimo kuoli rintasyöpään ja toisesta vaimosta hän erosi jo vuonna 2000, Huffington Post raportoi.

Tiger Woodsin kerrottiin yrittäneen epätoivoisesti saada entisen vaimonsa, 33-vuotiaan Elin Nordegrenin takaisin. Golfari tarjosi väitteiden mukaan ruotsalaiskaunottarelle huikeaa 200 miljoonan dollarin, eli 156 miljoonan euron, sopimusta, jonka mukaan Wood saisi toisen mahdollisuuden ja pariskunta menisi uudestaan naimisiin.