Justin Bieber tylytti Lindsay Lohania – pyysi heti anteeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Justin Bieber on viime aikoina osoittanut erikoista käytöstä julkisuudessa. Vastikään nuori poptähti menetti hermonsa paparazzelle Lontoossa, ja koko tilanne tallentui hänen harmikseen videolle.

Nyt 19-vuotias poppari on avautunut median kohtelusta monisanaisesti Intagram-blogissaan. Justin kirjoitti pitkän viestin, jossa hän kommentoi häneen suunnattuja huhuja. Tähti piti vieroitushoitoväitteitä typeryytenä, ja ylisti omia lahjojaan ja menestystään.

Hollywood Gossip -sivuston mukaan hän vertasi itseään näyttelijättär Lindsay Lohaniin, joka on suuremmissa ongelmissa muun muassa veroasioidensa tiimoilta. Pian viestin jälkeen poppari pyysi anteeksi tähtikaunottaren lokaan heittämistä. Hän kirjoittikin verkosta poistamansa pitkän sepustuksensa tilalle uuden, lyhyemmän viestin.

– Tämä ei ole helppoa. Olen välillä vihainen. Olen ihminen. Teen virheitä. Kasvan ihmisenä, enkä alennu samaan kuin he. Teidän rakkautenne voittaa negatiivisuuden. Rakastan teitä, kiitos, kirjoitti Justin Bieber Instagram-blogiinsa.

Paparazzit saivat tällä viikolla Justin Bieberin hermostumaan, kun he alkoivat huudella tähdelle lontoolaisen hotellin edustalla. Nuorukainen ryntäsi ulos pakettiautosta ja kävi melkein käsiksi erääseen paparazziin. Turvamiehet saivat kuitenkin popparin palaamaan takaisin auton suojiin.