Puumanainen Melanie Sykes alastomana – suklaakuorrutetuksella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

42-vuotias televisiojuontaja ja mallikaunotar Melanie Sykes ei ole vielä kansainvälisesti erityisen tunnettu, mutta kotimaassaan Iso-Britanniassa hän kuuluu seuratuimpiin tähtiin. Hän on ollut otsikoissa paljastavien nettikuviensa merkeissä.

Maan kuumimmaksi puumanaiseksi kutsuttu televisiotähti on nyt jakanut Twitter-tilillään erikoisen otoksen. Kuvassa Melanie Sykes esiintyy nimittäin ilkosillaan, kaulaansa myöten sulan suklaan peitossa. Kuva on otettu jo vuonna 2011, jolloin Sykes työskenteli Lindt-suklaamerkin mainoskampanjassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Melanie Sykes nousi kotimaassaan julkisuuteen Boddingtons-olutmainoksillaan, joissa hän esiintyi bikineissä. Sittemmin hän teki mallintöitä muun muuassa Berlei-alusvaateyritykselle. Televisiotähti on juontanut lukuisia televisio-ohjelmia, kuten The Big Breakfast ja I’m Celebrity… Get Me Out of Here!. Hänellä on kaksi lasta entisen aviomiehensä Daniel Caltagironen kanssa.