Harry Styles iski jälleen – törkeitä viestejä 44-vuotiaalle perheenäidille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin kiharapäinen komistus Harry Styles iski äskettäin Belfastin keikallaan Shaniece Nesbitt -nimisen neitokaisen. Hänen kerrotaan viehättyneen 18-vuotiaasta tavisneidosta, koska hän muistuttaa ulkonäöltään Hollywood-kaunotar Megan Foxia.

Nyt 19-vuotiaan Harryn menneisyydestä on kantautunut uusia väitteitä. Riivatut talot -ohjelman juontaja ja Stylesin perhetuttu Yvette Fielding on paljastanut popparin lähetelleen hänelle irstaita tekstiviestejä. 44-vuotias nainen sai kiharapään ihastumaan itseensä, kun nuorukainen oli vasta 16-vuotias.

Tilanne kärjistyi mauttomuuden rajoille, kun Fielding vei miehensä kanssa Harryn ja tämän äidin syömään kiinalaiseen ravintolaan. Nainen kieltäytyi kertomasta tarkalleen, mitä poptähti oikeastaan hänelle viestitteli.

– Harry lähetteli minulle ällöttäviä tekstiviestejä pöydän toiselle puolelle. En edes voi toistaa sanoja, ne olivat niin röyhkeitä. Hän on Romeo, todella romanttinen, kertoi Yvette Fielding Woman-lehdelle.

Televisiojuontajan mukaan Styles on todella sinnikäs ollessaan ihastunut naiseen. Hänen mukaansa miehen käytöstä voi kuvailla suorastaan pakkomielteiseksi. Perheenäiti myös väitti Harryn hylänneen hänen William-poikansa, kun hänestä tuli tähti One Direction -yhtyeen menestyksen myötä. Stylesin edustaja on ottanut väitteisiin kantaa ja kiistänyt popparin lähetelleen Fieldingille epäsopivia tekstiviestejä.

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.