Harry Stylesillä uusi kaunotar kierrossa – sai heti tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin kiharapäinen komistus Harry Styles erosi vastikään Taylor Swiftistä, minkä jälkeen hänet on ehditty yhdistää jo useampaan kaunottareen. Uusimman heistä tähti bongasi omalla Belfastin keikallaan.

One Direction -yhtyeen 19-vuotias Casanova iski silmänsä Megan Foxia muistuttavaan tummaverikköön. Shaniece Nesbitt -niminen neitokainen herätti popparin huomion, ja mies lähetti yhdyshenkilönsä selvittämään tytön puhelinnumeron kesken keikan.

Sen jälkeen nuorukainen soitti 18-vuotiaalle tavisneidolle ja he viettivät yhdessä railakkaan illan Culloden-hotellissa. Mustasukkaiset fanit ovat jo ehtineet reagoida raivokkaasti poptähden uuteen ihastukseen. Jotkut tytöistä ovat vannoneet tappavansa Nesbittin. Pelästynyt Shaniece poisti Facebook-tilinsä eilen saamiensa tappouhkausten takia, uutisoi The Sun -lehti.

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.