Hämmentävä seksiaddiktio – mies kiihottuu ilmapalloista

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monelle ihmiselle ilmapalloista tulee mieleen lasten syntymäpäiväjuhlat tai muunlaiset iloiset pirskeet. Eräälle miehelle värikäs lateksi saa kuitenkin mieleen toisenlaiset, huomattavasti irstaammat ajatukset.

TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa esiintyi 62-vuotias Julius, jolla on ollut 50 vuotta kestävä intohimoinen suhde ilmapalloihin. Mies paljastaa, että kauniista, pehmeistä, sileistä ja herkistä esineistä on tullut ajan myötä hänen seksuaalisen rakkautensa kohde.

– Kun näen kauniin ilmapallon, sydämeni sykkii ja kiihotun. Halaan ja suutelen sitä. Se on kuin taivas, kertoo Julius addiktiostaan.

Miehellä on yli 50.000 ilmapalloa, ja jokaiseen niistä erityinen suhde. Hän kertoo omaavansa suosikkipalloja, kuten miehet monesti valikoivat blondien ja brunettien naisten välillä. Hän nukkuu ilmapalloilla täytetyssä huoneessa. Julius kertoo tietävänsä, etteivät pallot ole elossa. Hän kuitenkin toivoo, että kiihkeä ja syvä rakkaus herättäisi ne eloon.