Lomailija pelasti lapset hain hyökkäykseltä – sai potkut töistä!

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Paul Marshallsea -niminen brittimies nousi tammikuussa otsikoihin toimittuaan urhoollisesti lomamatkallaan Australiassa. 62-vuotias mies oli paljain käsin raahannut uimarannan läheisyyteen eksyneen hain poispäin vedessä leikkivistä lapsista. Nyt hänen teostaan on tullut erikoisia seurauksia.

Pant and Dowlais Boys’ and Girls’ Club -hyväntekeväisyysjärjestölle työskentelevä Marshallsea on nimittäin irtisanottu virastaan tempauksensa johdosta, AFP uutisoi. Brittimies ja hänen samassa järjestössä työskentelevä vaimonsa olivat sairaslomalla stressin takia Australian reissunsa aikana. Myös Marshallsean vaimo Wendy menetti virkansa.

Urhoollinen brittimies nousi otsikoihin ympäri maailmaa, kun paikallisen television kuvausryhmä sattui tallentamaan hänen yhteenottonsa 1,8 metrisen hain kanssa. Kyseisen videopätkän näki kuitenkin myös miehen työnantaja, jonka mielestä lomailu ei sovi yhteen stressin takia otetun sairasloman kanssa. Pariskunta palasikin lomaltaan vain löytääkseen kotoaan kirjeen, jossa ilmoitettiin heidän irtisanomisestaan.