Miehellä viisisenttinen penis – vaimo haki avioeroa

Lifestyle · Stara.fi

Seksi on äärimmäisen tärkeä osa parisuhdetta, ja avioliitot ajautuvat usein ongelmiin, jos puuhat makuuhuoneen puolella eivät toimi odotetulla tavalla. Nyt eräs kiinalainen nainen on hakenut avioeroa, koska hänen miehellään oli liian pieni penis.

52-vuotiaalle naiselle myönnettiin avioero 55-vuotiaasta aviomiehestään, koska miehen sukuelin oli liian pienikokoinen ja siksi kyvytön tyydyttämään vaimon seksuaalisia tarpeita. Avioeron perusteluissa nainen kertoi lisäksi, että mies ei ollut kyennyt harrastamaan vaimonsa kanssa seksiä lupaamansa kolme kertaa viikossa, Apple Daily kertoi.

Pariskunta oli tavannut vuonna 2008 yhteisten tuttavien kautta. Pariskunta ei harrastanut esiaviollista seksiä, joten nainen näki miehensä sukuelimen ensimmäistä kertaa vasta hääyönä. Vaimon mukaan mies ei kyennyt harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Mies haki myös hoitoa ongelmaansa, mutta se ei tuottanut tulosta.