Yhdyntä viimein mahdolliseksi myös kaukosuhteessa – kännykän kautta

Digi Lifestyle Nettivideot · Stara.fi

Monet ihmiset elävät pitkiäkin aikoja kaukosuhteessa, jossa intiimi kanssakäyminen on luonnollisesti mahdotonta. Tai ainakin lähes mahdotonta. Parisuhteen ylläpitäpitäminen kaukosuhteessa on nyt ottamassa uuden askeleen, kun LovePalz tulee markkinoille.

Kuva: LovePaltz
Kuva: LovePaltz

Kyseessä on 29. maaliskuuta myyntiin tuleva laite, joka on jaettu kahteen osaan. Hera-osa on naisella ja Zeus-osa miehellä. Laitteet ovat yhteydessä toisiinsa verkossa älypuhelimen välityksellä. Miehen harrastaessa yhdyntää oman laitteensa kanssa tekee naisen hallussa oleva laite samanaikaisesti samat liikkeet.

LovePalzin avulla pariskunnat voivat harrastaa seksiä yhdessä pitkienkin matkojen päässä toisistaan. Tuotteen on tehnyt taiwanilainen Winzz ja molempien osien hinnaksi tulee 189 dollaria.

Kuva: LovePaltz
Kuva: LovePaltz