Candice Swanepoelin treenipeppu – timmimpää saa hakea

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -alusvaatebrändin eräs tunnetummista kasvoista on vaalea Candice Swanepoel. Neitokainen on catwalkin kuvatuimpia seksisymboleja, jonka verkossa julkaistut kuvat saavat aika ajoin mediahuomiota.

Nyt 24-vuotias Candice ihastutti Instagram-seuraajiaan uudella treenikuvallaan, jossa nähdään kuntoilulaitteella ahkeroiva mallikaunotar. Swanepoel on verhonnut vartalonsa pieneen urheilutoppiin ja harmaisiin jumppahousuihin, jotka tuovat piukkuudessaan esille tähden timmin pepun.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.