Chuck Norris kohtasi viimein voittajansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Chuck Norris ei nuku, hän odottaa. Chuck Norris saa sipulitkin itkemään. Satojen vitsien kohteena tunnettu toimintatähtien kuningas Chuck Norris tunnetaan räiskintäelokuvien voittamattomana tähtenä. Mies tähditti äskettäin The Expendables 2 -elokuvaa.

Huolimatta kovan äijän maineestaan ja ällisyttävistä kierrepotkuistaan 73-vuotiaan Chuch Norrisin maallinen tomumaja alkaa uusimmista paparazzikuvista päätellen muistuttaa erehdyttävästi ikääntyneen miehen vartaloa. Tähti ikuistettiin lomailemassa perheensä kanssa Havaijilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Norris saattaa viettää trooppisella kukkaissaarella eläkepäiviään, sillä hän katsasti paikan asuintaloja kiinteistövälittäjän kanssa. Mies on tehnyt viime vuosina vähemmän elokuvarooleja. Hänen suosituimpiin elokuviinsa lukeutuvat pätkät Suoraa toimintaa, Delta Force, Tulijalka, The Octagon – hiljainen tappaja ja Kovat nyrkit.