Hissi virtsattiin epäkuntoon – sikailu tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkiset tilat ovat aika ajoin kovilla ihmisten välinpitämättömän käytöksen takia. Suomessakin virtsan hajua voi bongata helposti esimerkiksi porttikongeista ja puistojen puiden juurilta.

Esimerkiksi kohublondi Johanna Tukiainen teki viime syksynä tarpeensa Tampereen rautatieaseman laiturille. Virtsausongelma on yleinen myös ulkomailla ja nyt sen viimeisimmät tulokset on koettu New Yorkissa.

Queensiläisen Woodsiden rautatieaseman hissi on nimittäin mennyt käyttökelvottomaan kuntoon asiakkaiden pidätyskyvyn puutteen takia. Ihmiset ovat kyllästäneet hissin lattian virtsalla, minkä vuoksi lattia on ruostunut ja vääntynyt pilalle. Hissin ovi ei suostu tämän takia enää avautumaan, ja hissi on otettu pois käytöstä, uutisoi Huffington Post -lehti.