Isän kirje kaapissa olleelle pojalleen päätyi verkkoon: ”Olemme tienneet…”

Lifestyle · Stara.fi

Kaapista tuleminen, eli homoseksuaalisuuden paljastaminen, voi olla paha paikka, ja omille vanhemmille kertominen onkin monen seksuaalivähemmistöön kuuluvan elämän vaikeimpia hetkiä. Nyt verkossa ihastuttaa kirje, jonka homoseksuaalin nuoren isä kirjoitti pojalleen.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Nate-nimisen teinipojan isä kuuli poikansa keskustelevan puhelimessa ystävänsä Miken kanssa kaapista tulemisesta. Teinipoika ei ollut uskaltanut kertoa vanhemmilleen olevansa homoseksuaali. Pojan isä kertoikin kuulleensa poikansa puhelinkeskustelun sydäntälämmittävässä kirjeessä, joka julkaistiin tasa-arvoa ajavan FCKH8-järjestön Facebook-sivuilla.

isankirje18032013

Kirjeessä isä kertoo kuulleensa poikansa puhelinkeskustelun. Hän myös kirjoittaa, kuinka hän on tiennyt poikansa olevan homo siitä asti kun tämä oli kuusi, ja kuinka hän on rakastanut poikaansa siitä asti kun tämä syntyi. Isä myös huomauttaa pojalleen, kuinka tämä ja Mike olisivat söpö pari.