Lindsay Lohan pitkäksi aikaa vankilaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan muun muassa runsaan päihteiden käytön takia. Nyt tähti passitetaan kaltereiden taakse.

Syyttäjät vaativat Lindsaylle 240 päivän tuomiota poliiseille valehtelemisesta. Lautamiehet totesivat superjulkkiksen syylliseksi syytteisiin. Naiselle vaaditaan vankeusrangaistusta, koska hän on myös rikkonut koruryöstöstä aiheutuneen koeajan määräyksiä toistuvasti.

Mikäli punapäinen näyttelijätär tuomitaan maksimituomioon, viettää hän arvioiden mukaan vankilassa siitä joko 60 tai 90 päivää. Tuomion myötä Lohan saa myös uuden, kahden vuoden pituisen koeajan. Mikäli hän rikkoo vielä senkin aikana oikeuden määräyksiä, joutuu nainen vankilaan huomattavasti pidemmäksi aikaa.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.