Sinustako UFO-bongari? Tässä parhaat vinkit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Avaruuden asukit ovat monien vuosien ajan kiinnostaneet ihmisiä. Ihmisten ja alieneiden kohtaamisesta on monia tarinoita, kun lähes koko viime vuosisadan ajan on raportoitu yllättävistä valoilmiöistä ja ”lentävistä lautasista”.

Nykyään joka puolelta maailmaa löytyy UFO-bongareita, jotka etsivät todisteita elämästä maapallon ulkopuolella. Huffington Post -lehti kokosi ohjeet, joita noudattamalla kokemattomampikin noviisi pääsee alienjahdin alkuun. Kaikki alkaa lupaavimpien bongauspaikkojen selvittämisestä.

Verkosta löytyy runsaasti tietoa yleisimmistä UFO-havaintopaikoista, joita löytyy lähes jokaisesta maasta. Bongari voikin ottaa selville oman lähialueensa parhaimmat UFO-kohteet ja valita niistä muutaman öisen retken paikaksi. Joskus valoilmiöitä on nähty samoissa paikoissa useita iltoja peräkkäin.

Bongaaminen tapahtuu yleensä ulkosalla ilta-aikaan, joten on syytä varautua viileään yöhön lämpimällä pukeutumisella. Taivaan tuijottelija tarvitsee puuhaansa erinomaiset kiikarit näköhavainnon varmistamista varten. Sen lisäksi mukana täytyy olla kokemuksen todistamista varten luotettava kamera.

UFO-havainnot luetaan yleisesti huuhaa-osaston piikkiin, joten mukaan on syytä varata vähintään muutama henkilö todistajaksi. Kaverien ja pikkupurtavan kanssa ulkona istuskeleminen on myös huomattavasti viihdyttävämpää toimintaa, kuin yksinäinen ja pitkä odotus.