Brandi Glanville rysän päältä kiinni vessaseksistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tuttu kohublondi Brandi Glanville kertoi äskettäin julkisesti yhden yön suhteestaan näyttelijäkomistus Gerard Butleriin, jota hän kehui täyden kympin suoritukseksi. Butler ei itse kuitenkaan edes muistanut naista jälkikäteen.

Nyt 40-vuotias Brandi on jälleen kohahduttanut ystävänsä Kyle Richardsin kotibileissä. Glanville oli löydetty bileiden aikana Richardsin lapsen kylpyhuoneesta alastomana. Hän oli mitä ilmeisimmin harrastanut seksiä juhliin tuomansa poikaystävän kanssa, uutisoi Radar Online -lehti.

Asia selviää uusimmassa Beverly Hillsin täydelliset naiset -jaksossa, jossa naiset kokoontuvat Adrienne Maloofin kotiin kauhistelemaan tapahtunutta. He tuomitsevat Glanvillen hurjastelun. Naiset spekuloivat tapahtuiko vessassa todella seksiakti vai ei, sillä hurjastelusta ovat raportoineet medioille toiset lähteet.

Naiset myös epäilevät, että Brandi on ihastunut erään seurapiirirouvan mieheen. He keskustelevat avoimesti siitäkin mahdollisuudesta, että Glanville yrittäisi viedä Marisa Zanuckin Dean-aviomiehen.

Brandi Glanville tunnetaan avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.