Eläkeläisen oksettava ruokavalio: Syö yliajettujen eläinten raatoja – video ei herkimmille

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla löytyy ihmisiä, joiden ruokavalio ei ole perinteisemmästä päästä. Kerroimme aiemmin addiktiosta kärsivistä henkilöistä, joiden ruokalistalta löytyi muun muassa auton renkaita, virtsaa, hiekkaa ja verta.

Nyt Britanniasta on löytynyt eräs eläkeläismies, joka on löytänyt harrastuksen eläinten raatojen parista. Hänen suosikkejaan ovat tien varresta löytyneet raadot. Cornwallilainen 73-vuotias Arthur Boyt ei suinkaan täytä kyseisiä eläimiä, vaan valmistaa niistä itselleen ruokaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kokkiharrastuksen löytänyt vanhus ei erottele raatoja tuoreuden perusteella. Hän nauttii ruoaksi mitä tahansa löytääkin tien varresta. Miehen ruokavalioon on lukeutunut muun muassa jäniksiä ja frettejä. Boyt on itsekin ajanut muutaman eläimen yli, mutta tätä hän ei kuitenkaan tee säännöllisesti ruoan vuoksi.

– Söin kerran mäyrää, jonka joku oli tappanut pääkallon takia. Se oli räjäytetty hajalle ja haisi hirveältä. Sen liha oli vihreän väristä, mutta tein siitä silti ruokaa. Ruoan tuoksu sai talon haisemaan samalta kuin vanhat mielisairaalat, mutta kylläpä se maistui hyvältä! Ylistää Arthur Boyt suosikkiruokaansa VICE-sivustolle.