Kardashianit testasivat: Kenen alapää tuoksuu parhaalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luulisi, että Kardashianin siskokset olisivat jo kertoneet medialle kaiken heidän yksityiselämästään. Nyt Kim, Kourtney ja Khloe kuitenkin paljastivat keksineensä pelin, jossa he vertailevat vaginoidensa tuoksuja.

Koko pelin idea lähti siitä, kun Khloe oli vakuuttanut siskojaan siitä, että ananasmehu antaa hänen alapäälleen makean tuoksun. Tästä innostuneet sisarukset olivat tahtoneet testata väittämää, ja joivat hedelmämehua useita päiviä. Naiset olivat yhteistuumin päättäneet, että heidän tuli arvioida genitaalialueidensa tuoksua testin jälkeen porukalla.

Kardashianit päättivät pitää kilpailun Lontoossa. Peliin valmistautuneet naiset loivat toisilleen paineita, kun voittajaksi jo heti alkuun julistautunut Kourtney päätti juoda mehua niin paljon kun pystyi. Kim vähätteli siskonsa uhoa ja naurahti voittavansa hänet joka tapauksessa. Sisarukset päättivät, että Khloe saa toimia suuren vaginahajutestin tuomarina. Neitokainen lensi Lontooseen varta vasten tuoksutuomariksi, Mirror uutisoi.

– Tahdonko toimia ananasemättimien tuomarina? En välttämättä. Mutta me olemme sisaruksia, kyllä minun on pystyttävä tähän. Toki voimme mennä pitsalle ja valittaa vanhemmistamme, kuten normaalit sisarukset, Khloe kommentoi.

Uskomattomalta kuulostava kilpailu sai ratkaisunsa, kun tuomari haistoi naisten haaroväleissä käyneitä käsipyyhkeitä. Khloe kuvaili Kourtneyn tuoksua tropikaaliseksi, kun taas Kimin haju muistutti naista kukkasista. Aluksi Khloe kuitenkin kieltäytyi haistamasta Kimin paperia, koska epäili siinä olevan myös Kimin aviomiehen Kanyen hajua.

Tuomari julisti Kimin vaginatuoksun paremmaksi, ja vaikka tarina ei paljastakaan pääpalkintoa, teki kurvikaunotar jälleen sen minkä lupasi, eli voitti siskonsa. Kilpailusta kerrottiin tuoreimmassa Kourtney and Kim Take Miami -realitysarjan jaksossa.