La La Anthony laihtui silmissä – rintamus pysyi muhkeana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri The Game innostui jokin aikaa sitten kuntokuurista ja onnistui treenaamaan kroppaansa varsin näyttävään kuntoon. Hän sai 60 päivän aikana kuntoiltua itselleen unelmiensa lihakset.

Nyt 33-vuotiaan miestähden innostus on auttanut myös televisiojuontaja La La Anthonya tekemään elämänmuutoksen ja karistamaan 60 päivän mittaisella kuntokuurilla kilojaan. Nainen oli niin tyytyväinen tuloksiin, että julkaisi jo 35 päivän kohdalla Instagram-blogissaan näytteitä uudistuneesta vartalostaan.

La La, joka tunnettiin aiemmin nimellä La La Vasquez, on laihtunut jo kymmenisen kiloa dieetillä ja kuntoilulla. Hänet nähdään otoksissa seksikkäissä bikiniasuissa. La La Anthony tunnetaan jo lopetetun MTV-kanavan Total Request Live -ohjelman juontajana. Naisen lisäksi myös Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian on omaksunut The Gamen kunto-ohjelman kilojensa karistukseen.

Taannoin The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.