Mies syntyi ilman penistä – kädestä iso apu

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Sukuelin on monelle kaksilahkeiselle miehuuden alku ja juuri. Voikin olla monelle miehelle pökerryttävä ajatus joutua elämään ilman sitä. Nyt on kuitenkin uutisoinnin kohteeksi päässyt 39-vuotias brittimies, joka syntyi ilman penistä.

Andrew Wardlen virtsarakko oli syntyessään ulkona kehosta. Arviolta yksi 30 miljoonasta miehestä syntyy tässä tilassa, jossa heillä on pieni, parin sentin ihopoimu peniksen tilalla. Useiden operaatioiden myötä miehen virtsarakko ja munuaisongelmat korjattiin.

Tällä hetkellä hän pystyy itse virtsaamaan putkilon läpi. Tilanne on ollut Wardlelle henkisesti hyvin rankka, ja hän oli pari vuotta sitten itsemurhan partaalla puuttuvan miehuutensa takia. Lääkärikäynnin yhteydessä hän sai tietää, että puuttuva elin oli mahdollista rakentaa uudelleen leikkausoperaatiolla.

Uudelle penikselle on Huffington Post -lehden mukaan olemassa isot odotukset. Virtsan täytyy kulkea sen läpi ja siinä täytyy olla tunto seksin harrastamisen vuoksi, minkä lisäksi sen tulee näyttää normaalilta. Lääkärit aikovat käyttää peniksen rakentamiseen Andrew Wardlen kyynärvarren ihoa, verisuonia ja hermoja.

Käden ihosta muodostetaan ihoputki, joka kiinnitetään miehen sukuelinten paikalle. Vaikka Wardle ei ole pystynyt yhtymään naisiin, on hän kuitenkin omien sanojensa mukaan rakastellut yli sadan naisen kanssa. Hänestä onkin puutteensa takia tullut erinomainen neitokaisten tyydyttäjä sängyssä, sillä hän on täysin epäitsekäs rakastaja.