Sophie Turnerilla täydellinen peppu?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikassa riittää muodokkaita takamuksia moneen makuun, ja suuri osa näistä laatukurveista löytyy eksoottisten kaunottarien vartaloilta. Jättipeppujen kärkikaartiin lukeutuvat esimerkiksi armenialaisia juuria omaava Kim Kardashian, latinokaunotar Jennifer Lopez sekä Trinidadista ja Tobagosta kotoisin oleva Nicki Minaj.

Nyt kova kilpavastus on löytynyt Australian seuduilta, jossa asuu muodokas glamourmalli Sophie Turner. 28-vuotias neitokainen julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan näyttäviä peppuotoksia, eikä tämäkään kerta ole poikkeus. Vaaleaverikkö esittelee muhkeaa takamustaan esimerkiksi beigeissä farkuissa, joogahousuissa ja valkoisissa olohousuissa.

Australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa.